LP - MARY'S KIDS - SAY NO! Red swirled Vinyl

200 copies on red-black swirled vinyl


A1 I Say No!
A2 Never Again
A3 Die Little Nazie Boy, Goodbye
A4 Dead Of Night
A5 Suspicious
A6 Paranoid
A7 Thank You
B1 Outsider
B2 Ass Infection
B3 A Pleasant Waste Of Time
B4 Glad To See You Go
B5 Bleeding Face
B6 Tired
B7 Disaster

Varan lades till
i din kundvagn
149 SEK
ArtistMARY'S KIDS Releasedatum2013-09-08 Art nr14022 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagGhost Highway Recordings GenreDirty Rock 'n' Roll SkickNy, ospelad LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar